Telwin Dynamic 420

Adviesprijs€ 389,00
-10%
€ 349,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Het startboosten met de Telwin Dynamic 420 is mogelijk voor alle soorten accu’s 12V en 24V. De (snel)laadfunctie van dit apparaat is in eerste instantie vooral geschikt voor alle natte accu’s met eveneens beide voltages. Deze zeer solide Telwin lader én starthulp is bijzonder geschikt voor auto, boot, bestelbus, lichte vrachtwagen, tractor, zwaardere vrachtwagen en bijvoorbeeld graafmachine.


Laden: óók droge accu’s!
Ook droge accu’s zoals Gel en AGM kunt u met deze Telwin uitstekend opladen. Zorg bij deze accu’s wel voor tijdig, handmatig beëindigen van het laadproces, aangezien het laden niet automatisch stopt wanneer de accu vol is. Dit kunt u het beste doen met een voltmeter. Loopt de op het apparaat aanwezige ampèremeter terug naar bijna nul? Dan is ook dat een indicatie dat de accu (bijna) vol is.

Startvermogen: maximaal 400A
Deze Telwin acculader met krachtige startfunctie (als gezegd: voor alle soorten accu’s) heeft een maximale startcapaciteit van 400A. Dit piekvermogen aan stroom is beschikbaar voor lege of zo goed als lege accu’s. Wanneer de accu van het te starten voertuig nog ietwat voller is gebruikt de Dynamic een maximale startpower van 300A.

Display en standen
Via het makkelijke bedieningspaneel van de Dynamic geeft u aan of u wilt laden, snelladen of (boost)starten. Het meegeleverde snoer met eyeled bevestigt u op simpele wijze om de aansluiting van 12V respectievelijk die van 24 volt. Behalve deze eyeled zijn onder andere ook de krokodillenklemmen meegeleverd (zie verder ‘Meegeleverd materiaal’).

Meegeleverd materiaal
Deze Dynamic 420 met (snel)laadfunctie en startbooster ontvangt u inclusief * accuklemmen * eyeled en bijbehorende aandraaidoppen waarmee u het voltage van de te laden of te starten accu zelf (en gemakkelijk) instelt * twee stevige kunststof wielen met grip die u eenvoudig monteert * een eveneens met een paar schroefdraaien te monteren stevige beugel / handgreep * de ondersteunende voet waarvoor qua montage hetzelfde gemak geldt * twee sets reserve-zekeringen (4 x 80A; de Dynamic gebruikt 2 x 80A) en de benodigde schroeven en ander afwerkmateriaal.