Ring gelijkstroom batterij oplader

€ 249,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De DC-naar-DC-acculader kan stroom van de hoofdaccu of het zonnepaneel van het voertuig nemen en vervolgens een meertrapsuitgang leveren om een ​​hulpaccu snel en volledig op te laden. Als alternatief voor gesplitste laadrelaissystemen kan het een snellere, intelligentere laadoplossing bieden.


Slimme oplader die programmeerbaar is voor de meeste batterijtypes. Het heeft een drietraps slimme laaduitgang voor optimale batterijprestaties. Compenseert voor hoge spanning of een spanningsdaling om de lading naar de hulpaccu te maximaliseren.


Om de hoofdbatterij te beschermen, beschikt het over een uitschakeling bij een bijna lege batterij en een slaapstand om de belasting van de batterij te verminderen. Zonnepaneelingang met MPPT-functie voor opladen in rust. Inclusief temperatuurcompensatie. Ideaal voor bedrijfsvoertuigen, bedrijfswagens, bestelwagens, campers, caravans en boten.


Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95. Binnen een straal van 30 kilometer kunnen wij gratis en vaak de zelfde dag nog leveren!!!!!